ESCAgenda
Levent.jpg

ESCA-lezing LEVENT (USA) - 20 oktober 2021
EINDELIJK zijn de omstandigheden goed genoeg om weer eens live samen te komen voor een schitterende lezing van LEVENT (USA) op woensdagavond 20 oktober 2021. Van het Magic Castle, Masters of Illusions en "Fool Us" bij Penn & Teller ...tot BIJ ONS!Vanzelfsprekend gaat dit een leuke avond en lachende gezichten opleveren, temeer omdat deze man comedy en vingervaardigheid heeft weten te combineren tot een succesvolle basis voor zijn mooie carrière.Onze vertrouwde locatie Volante heeft de corona-crisis niet overleefd maar werd omgedoopt tot OCCO met nieuwe uitbaters en een nieuwe aanpak.Het hotel is nog niet open, maar de vergaderzalen en de bar wel! Wie verder een hapje wil eten kan dat al doen met een voorlopig beperktekaart, maar dat wordt weldra allemaal uitgebreid!U komt toch ook? First drink is on us! Reserveren via redactie@escamoteur.be!

OCCO - Victor Dumonlaan 4a - 2830 Willebroek - 20:00 h - 20 €

BMF-beurs met lezingen nu zondag 24 oktober! 

 

Zondag 24 oktober 2021 organiseert de BMF voor de derde keer een tweedehandsbeurs met 2 toplezingen van Marc Decoux en Javi Benitez. Net als vorige jaren is ook deze editie gratis voor BMF leden.   Inkom voor niet BMF leden is slechts 25€.  De deuren gaan open om 10u.

 

Je kan ter plaatse CASH betalen aan de kassa. Om logistieke redenen zou het fijn zijn mocht u op voorhand inschrijven ( per email naar info@belgianmagicfederation.be ) maar je bent ook welkom zonder reservatie de dag zelf. 

 

De geldende covid-19 maatregelen zijn van toepassing:

Het Covid  Safe ticket wordt niet gevraagd en het dragen van een mondmasker is niet verplicht maar wel aan te raden.

Halloweenshows (16/10 - 7/11)

Sinds 16 oktober en tot het einde van de herfstvakantie kunt u in Walibi (Waver - B) niet alleen genieten van leuke attracties en Halloween-animaties, maar ook van 2 schitterende magische shows van Christian Farla (LUCIFER) en Daniel Adrian! Ga dat zien! Ga dat zien! 

 

Occasiebeurs Kleine Joker (12/02/22)

 

Op zaterdag 12.02.2022 vanaf 10.00 uur organiseert de Leuvense goochelclub “De Kleine Joker” haar goochelbeurs. De inkom bedraagt € 5,00. De huur van een tafel bedraagt €15,00

Voor de huur van een tafel mag u contact opnemen met Pol Aerts op het mailadres pol.aerts1@telenet.be.